Εκτύπωση

Τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ και την αγγλική Tσάμπιονσιπ (EFL Championship) ανακοίνωσε την Τετάρτη (3/6) η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League. Θα υποβληθεί πρόταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το πρόγραμμα «New Youth Football» με τη συμμετοχή νέων ηλικίας 16-30 ετών, με την SL2 να συνεργάζεται με Youth Centers για την ανάπτυξη και προώθηση νέων μορφών εξάσκησης αθλημάτων και φυσικής άσκησης, μέσω της υιοθέτησης υποδομών και της προσφοράς αθλητικών δράσεων.

 

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2 Football League, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής) και την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ θα υποβάλλει πρόταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το πρόγραμμα “New Youth Football”.

Θα συμμετέχουν η Ελλάδα (Super League 2) και η Αγγλία (EFL Championship) με νέους ηλικίας 16-30 ετών. Συγκεκριμένα: 216 νέοι (18 ανά ομάδα για τις 12 προτεινόμενες ομάδες της Championship) και 216 νέοι (18 ανά ομάδα για τις 12 ομάδες της Super League 2).

Ο γενικός σκοπός της δράσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε αθλητικούς οργανισμούς όπως η Super League 2 να συνεργαστούν με Youth Centers για να αναπτύξουν και να προωθήσουν νέες μορφές εξάσκησης αθλημάτων και φυσικής άσκησης, μέσω της υιοθέτησης υποδομών και της προσφοράς αθλητικών δράσεων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

FaLang translation system by Faboba