Εκτύπωση

material banner

seminars2021 brochure site 

 

Λίγα Λόγια για τα Σεμινάρια Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

Ο Α’ κύκλος διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, στο πλαίσιο των δράσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού για άμεση δημιουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών συμπεριλαμβάνεται στο πλέγμα 13 πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στις 15/02/2021, για την αντιμετώπιση της κακοδιοίκησης και της κακοδιαχείρισης, την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας, καθώς και τον εντοπισμό, την καταπολέμηση και την εξαφάνιση της σεξουαλικής βίας και κακοποίησης στον αθλητισμό και αρκετών εξ αυτών ήδη υλοποιούνται. 
Σε συνέχεια, λοιπόν, του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, που υπογράφθηκε στις 30/06/2020 και της συμφωνίας του κ. Αυγενάκη στις 19/02/2021 με τον Πρύτανη, Αθανάσιο Κατσή, για να αναλάβει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τον ακαδημαϊκό συντονισμό της Επιμόρφωσης μέσω του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), πραγματοποιείται ο α’ κύκλος σεμιναρίων  από το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής (iSportManagement LAB).
Ένα σπουδαίο και καινοτόμο εγχείρημα, για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, εγχείρημα. Αυτός ο κύκλος Σεμιναρίων θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν και να επικαιροποιήσουν το επίπεδο των εφαρμοσμένων γνώσεων τους. Για να είναι περισσότερο ικανοί να ανταπεξέλθουν με επάρκεια, αλλά και για να αποκτήσουν ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ολοένα και πιο απαιτητικό σύγχρονο περιβάλλον του αθλητισμού.

 


Η Θεματολογία των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων

Τα Σεμινάρια περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές ενότητες: 

 *Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες.


Το Πρόγραμμα των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων

 
Τα Σεμινάρια παρέχονται δωρεάν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Εργαστηρίου, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως και 1.000 ενδιαφερόμενους -παράγοντες και στελέχη των ερασιτεχνικών σωματείων- και θα πραγματοποιηθούν σε 3 τετράωρες απογευματινές συνεδρίες.
 
day1 banner

 

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, 17:00-21:00

Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Αν. Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής

Χριστάκης Μιχαήλ, Ειδικός Επιστήμονας Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Τραυλός Αντώνιος, Καθηγητής

Χουστουλάκης Εμμανουήλ, Μεταδιδάκτωρ - Επιστημονικός Συνεργάτης ΤΟΔΑ

Κουρτεσοπούλου Άννα, Διδάκτωρ - Επιστημονικός Συνεργάτης ΤΟΔΑ

 

day2 banner

 

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, 17:00-21:00

Αντωνοπούλου Παναγιώτα, Αν. Καθηγήτρια

Στρίγκας Αθανάσιος, Αν. Καθηγητής

Αυγερινού Βασιλική, Αν. Καθηγήτρια

Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Ε.Ε.Π.

 

day3 banner 

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, 17:00-21:00

Δουβής Ιωάννης, Καθηγητής

Παπαλουκάς Μάριος – Δανιήλ, Καθηγητής

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, Καθηγητής

Βρόντου Ουρανία, Αν. Καθηγήτρια


 

FaLang translation system by Faboba