Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) στο πλαίσιο της ανάδειξης και στήριξης νέων δημοσίων πολιτικών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει Διημερίδα με τίτλο: "Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικων Προγραμμάτων & Υποδομών μετά την Περίοδο της Πανδημίας".

Η Διημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 02/07/2020 και την Παρασκευή 03/07/2020 2020, από 09:00 έως και 16:00, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΔΔΑ, Πειραιώς 211 & Θράκης 2, Ταύρος.

 diorganwtes

promo diimerida athinaΣκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών στο διεθνές και ευρωπαικό περιβάλλον, στους κομβικούς άξονες της Εθνικής Στρατηγικής για τον Αθλητισμό, στην παρουσίαση των νέων κανόνων λειτουργίας, καθώς και στη διερεύνηση νέων μεθόδων διεξαγωγής αθλητικών οργανώσεων, με βάση τους κανόνες και τα δεδομένα που προκύπτουν μετά την πανδημία. 

Η έννοια του αθλητισμού, του "ευ αγωνίζεσθαι" και των ιδανικών που γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν κατά την αρχαιότητα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπου, της πολιτείας και της κοινωνίας. Ο ρόλος του αθλητισμού στην καθημερινότητα είναι πολυδιάστατος. Ο αθλητισμός πέρα από την τεράστια πολιτιστική του αξία, είναι μια μεγάλη και ισχυρή οικονομική βιομηχανία με πολλές και σημαντικές πτυχές και προοπτικές. 

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα περιοριστούμε μόνο σε αυτές:

Η Διημερίδα απευθύνεται στα στελέχη των Υπηρεσιών των αθλητικών κέντρων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στα στελέχη Ομοσπονδιών, και στα στελέχη Υπηρεσιών και Φορέων που λειτουργούν στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Α' και Β' βαθμού.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

Διαβάστε εδώ τη σχετική Εγκύκλιο

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

FaLang translation system by Faboba